Grad

FOTO STIGLI PRVI GOSTI Otvoren Hotel Kompas

FOTO STIGLI PRVI GOSTI Otvoren Hotel Kompas

Iz Jadranskih luksuznih hotela izvijestili su kako je danas, nakon višemjesečne obnove, svoja vrata otvorio Hotel Kompas, a u hotel su jutros stigli prvi gosti.

Hotel koji će biti otvoren cijelu godinu, već sada bilježi interes gostiju s međunarodnog turističkog tržišta te u narednim mjesecima ugošćuje značajan broj međunarodnih skupova i konferencija.

U temeljitu obnovu Hotela Kompas, koji je do prošle godine poslovao kao hotel s tri zvjezdice, uloženo je 103,9 milijuna kuna. Investicijom koja je uključila temeljite izmjene na svim unutarnjim i vanjskim prostorima hotela, stvoren je sofisticiran, moderni hotel sa zvjezdicom više i naglaskom na jednostavnost i udobnost. Obnova je trajala deset mjeseci.

Novi hotel raspolaže sa s 173 smještajne jedinice; uključujući sobe i apartmane s elegantnim dekorom i jedinstvenim detaljima, osmišljenim od strane vodećih hrvatskih dizajnera.

Novost u gastronomskoj ponudi, uz preuređeni restoran i lounge bar uz šetnicu Uvale Lapad, je Zenith Bar koji je smješten na najvišem katu hotela, a s kojeg se pruža prekrasan pogled na Lapad i Elafitsko otočje. Uz konferencijsku dvoranu s dnevim svijetlom i vrhunskom tehničkom opremom, koja može primiti 400 osoba, novost u hotelskoj ponudi je i potpuno novi wellness i spa centar s unutarnjim i vanjskim bazenom koji nudi široku paletu SPA usluga posvećenih ljepoti i zdravlju.

Svečano otvaranje Hotela Kompas planirano je tijekom rujna o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist