DuList IN

FOTO Snješko Raguseo razveselio male Pilare!

Snjesko Raguseo 21

Nova dekorativna figura Snješka Ragusea predstavljena je danas, 9. prosinca u Turističko informativnom centru na Pilama gdje su došla i djeca iz Dječjeg vrtića Pile.

Okupljenu djecu pozdravila je direktorica Turističke zajednice Romana Vlašić te im je podijelila slatkiše i bombone. Snješko Raguseo izgrađen je prema ideji našeg sugrađanina Damira Račića.

– Predložio sam Turističkoj zajednici da naprave snjegovića od stiropora jer je i to simbol zime, a za djecu će to predstavljati veliku radost i nadam se da će dolaziti sa roditeljima i slikati se pored snjegovića – istaknuo je Damir Račić i dodao kako na ovaj način imamo simbol zime, iako nemamo pravog snijega.

Organiziran je i nagradni foto natječaj gdje se pozivaju roditelji ili odrasli članovi obitelji da na facebook stranicu  Experience Dubrovnik objave fotografiju djeteta sa Snješkom Raguseom uz ključnu riječ  #snjeskoraguseo. Natječaj će trajati od 9. do 16. prosinca, a  proglašenje pobjednika i dodjela nagrada bit će u petak 23. prosinca u 11 sati.

Pročitajte još

Tko u lipnju dolazi na Slano Film Days?

Dulist

[FOTO] KAO DA JE SRCE SEZONE Koga smo sve ‘uhvatili’ u điru?

Dulist

USKORO VJENČANJE GODINE NA LOVRJENCU Sin Roda Stewarta i zaručnica ljetuju u Gradu uoči velikog dana

Dulist