Zanimljivosti

FOTO Radionice modelarstva za djecu i mlade

Tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica u petak i subotu je održao četiri radionice modelarstva i pirografije za djecu i mlade u sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik.

-Na radionicama modelarstva i pirografije su se izrađivale drvene košare od šperploče prema nacrtu. Polaznici su prvo ispilali šperploču u obliku košare na modelarskim pilicama, a zatim su ih oslikali postupkom pirografije – istaknuto je u priopćenju.

Sljedeći petak se održava predstavljanje jedriličarskog modelarstva i radio upravljanih jedrilica klase Dragon Force 65 (DF65) koju će održati Jedriličarski klub Hydro. Najavit će i uvodne radionice u jedriličarsko modelarstvo i radio upravljane jedrilice koje se planiraju za jesen.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Kad je osmijeh tu, dosta je i običan kolut

Zvonimir Pandža

[SVE VEĆI TREND U SVIJETU] Znate li što je plogging?

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Tijekom istraživanja izvorišta Omble pronađena čovječja ribica!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija