Zanimljivosti

FOTO Radionice modelarstva za djecu i mlade

FOTO Radionice modelarstva za djecu i mlade

Tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica u petak i subotu je održao četiri radionice modelarstva i pirografije za djecu i mlade u sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik.

-Na radionicama modelarstva i pirografije su se izrađivale drvene košare od šperploče prema nacrtu. Polaznici su prvo ispilali šperploču u obliku košare na modelarskim pilicama, a zatim su ih oslikali postupkom pirografije – istaknuto je u priopćenju.

Sljedeći petak se održava predstavljanje jedriličarskog modelarstva i radio upravljanih jedrilica klase Dragon Force 65 (DF65) koju će održati Jedriličarski klub Hydro. Najavit će i uvodne radionice u jedriličarsko modelarstvo i radio upravljane jedrilice koje se planiraju za jesen.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Pročitajte još

PREDIVNO! Martino Papac od kockica složio Sv. Ivana i Porporelu

Dulist

HGSS slavi 74. rođendan: Vaša sigurnost naš je najveći poklon

Dulist

VREMENSKI EKSTREMI Najviša temperatura u Pločama, najjači udar vjetra na Masleničkom mostu…

Dulist