Zanimljivosti

FOTO Radionice modelarstva za djecu i mlade

FOTO Radionice modelarstva za djecu i mlade

Tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije Tomo Sjekavica u petak i subotu je održao četiri radionice modelarstva i pirografije za djecu i mlade u sklopu STEM ljeta u Centru za mlade Dubrovnik.

-Na radionicama modelarstva i pirografije su se izrađivale drvene košare od šperploče prema nacrtu. Polaznici su prvo ispilali šperploču u obliku košare na modelarskim pilicama, a zatim su ih oslikali postupkom pirografije – istaknuto je u priopćenju.

Sljedeći petak se održava predstavljanje jedriličarskog modelarstva i radio upravljanih jedrilica klase Dragon Force 65 (DF65) koju će održati Jedriličarski klub Hydro. Najavit će i uvodne radionice u jedriličarsko modelarstvo i radio upravljane jedrilice koje se planiraju za jesen.

STEM ljeto u Centru za mlade Dubrovnik organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u tehničkoj radionici koja se nalazi u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist