DuList IN

FOTO Pogledajte tko je sve bio na humanitarnom koncertu ‘Prijatelji za Mara’!

FOTO Pogledajte tko je sve bio na humanitarnom koncertu 'Prijatelji za Mara'!

U petak navečer održao se humanitarni koncert ‘Prijatelji za Mara’ u Gospinom polju, a Dubrovčani su ponovo pokazali kako imaju veliko srce i uvijek su spremni pomoći!

Naime, Maro Dedović boluje od teške bolesti, što je potaklo njegove prijatelje i cijelu Torcidu s juga, ali i brojne druge građane, za pomoć našem sugrađaninu. Tako su bendovi Valetudo i Gruhak, te popularni pjevači Jole i Matko i Brane svoj glas i instrumente ‘poklonili’ za Marovo liječenje, a publika je uživala u glazbi i pomaganju…

Također, dubrovačka vizažistica i poznata humanitarka Ana Vukas ponovno je pokrenula humanitarnu akciju čija su sredstva također uložena za Marovo liječenje. Mali humanitarni salon ljepote Ana je organizirala sa svojim prijateljicama i kolegicama, a pripadnice ljepšeg spola profesionalno su se uljepšavale i tako pomogle Maru.

Podsjetimo, nedavno je u organizaciji Torcide Mokošica bio odigran i humanitarni turnir za Mara, a svojim novim potezom, organiziranjem koncerta, pokazali su još jednom želju i volju za pomoći.

Za sve one koji su bili spriječeni otići na koncert, tu je i račun za uplatu: HR8823600003242032308, a vi pogledajte tko se sve zabavio u Gospinom polju! 

Pročitajte još

POLUFINALE ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’ Večeras se Mihi natječe za prolaz u finale

Dulist

[FOTO] ZGUŽVANA ODJEĆA Novi modni trend?

Nora Di Leo

ŽUPSKI PJAT Od ‘župskog pesta’ do kujena i kujice, švarglre i đevenice

Dulist