Grad

FOTO Obnovljena Ulica Frana Supila, mirni smo idućih šest do sedam godina

S današnjim danom završili smo 1,6 milijuna kuna vrijednu rekonstrukciju Ulice Frana Supila. Riječ je o više od sedam tisuća metara četvornih. Nastavljamo i dalje s radovima. Ovo je kvalitetna sanacija dionice koja sigurno neće zahtjevati ozbiljne radove u idućih šest do sedam godina – izjavio je gradonačelnik Mato Franković jutros prilikom obilaska ove za grad značajne ulice.

Inače, radovi na rekonstrukciji počeli su 5. veljače, a asfaltiranje je završeno još 12. ožujka, ali se zbog loših vremenskih prilika odužilo s označavanjem horizontalne signalizacije.

-Trenutno radimo u Ulici dr. Ante Šercera te na Masarykovom putu, što će biti gotovo kroz idućih deset do petnaest dana. Malo nas vremenske neprilike spriječavaju, ali sve će biti riješeno u vremenskim rokovima koje smo obećali prilikom predstavljanja proračuna za 2018. godinu – istaknuo je Franković.

Dodao je kako je plan Gradske uprave do kraja mandata asfaltirati sve ulice na području grada Dubrovnika, čime bi, istaknuo je, ‘ispunio sve što je obećao’.

Pročelnik Upravnog odjela Grada Dubrovnika za promet Đuro Šutalo istaknuo je kako će do 1. lipnja sve gradske prometnice biti sanirane, a potom slijedi sanacija cesta na Osojniku.
-Danas ili sutra završit ćemo Masarykov put. Kiša je dosta otežala radove, ali sve ćemo završiti više-manje u zadanim rokovima – rekao je Šutalo.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ OŠTRO O SINDIKALISTU ČISTOĆE ‘Ogriješio se o radne obveze i konfliktna je osoba. Ne zaslužuje moju pažnju’

Dulist.hr

POTPISAN UGOVOR ZA DVORANU Franković: Dobit ćemo sportski kompleks, prvi takve veličine u Europi

Dulist

[VIDEO] Mišo Sorić: ‘Sav grad što je pao u Mokošici, surgo se u mene u vrt’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija