DuList INUrednički izbor

[FOTO] ‘Mani Gotovac’ otvorila gay bar Milk, nastupio i ‘House of Flamingo’! Pogledajte tko je sve došao

[FOTO] ‘Mani Gotovac’ otvorila gay bar Milk, nastupio i 'House of Flamingo'! Pogledajte tko je sve došao

Kuma bara ‘Mani Gotovac’ rezanjem torte u obliku slova ‘Milk’, kao i druga kuma Gianna Apostolski puštanjem balona službeno su obilježile otvaranje prvog gay kluba u Dubrovniku u prepunoj Ulici Marojice Kaboge.

‘Mani Gotovac’ utjelovio je Andrija Seifried otkrivši tako svoje iznenađenje koje je najavio DuList. Inače, nosio je haljinu Mani. Tijekom večeri otvorenja nije skrivao ushićenost. Prilikom svog mini ‘nastupa’ kao Mani istaknuo je kako u hrvatskom jeziku postoje ‘divne riječi homoseksualac, gay, a u Dubrovniku je uvijek bilo tubaš’. Poseban poklon ‘dala’ je suvlasniku kluba Vicku Lazu koji je zahvalio svim prisutnima na dolasku.

Prethodno je sve prisutne glazbenim točkama zabavila poznata hrvatska violončelistica Ana Rucner.

-Drago mi je da sam u Dubrovniku, drago mi je da ima ljudi. Svaka čast Tomu, vlasniku bara koji me poznao, na hrabrosti i poduzetništvu. Ovo je svjetski grad – istaknula je za DuList.

Veliko iznenađenje večeri bio je nastup hrvatskog sastava ‘House of Flamingo’ – Colinda Evangelista, Roxanne, Entity, Spazam Orgazam.

Službeno otvorenje prvog gay kluba u Dubrovniku nije propustio ni gradonačelnik Mato Franković. Na rozom tapitu prošetala je i modna dizajnerica Matija Vuica, kao i dubrovački dizajner Natalio Đangradović. U kasnijim satima u klub je došao i gradski vijećnik Andro Vlahušić.

‘Nećemo biti dosadni’
Jedan od vlasnika bara Tomislav Ivušić komentirao je otvorenje za DuList.

-Ponosan sam što smo napravili nešto drukčije, u slijepoj ulici u kojoj su bila samo skladišta. Otvorili smo, po meni, najbolji lokal u Dubrovniku i šire, bez obzira na tematiku. Više sam nego sretan i zadovoljan. Veliki je odaziv prijatelja i poznanika – naglasio je. Kako kaže, od prve ideje do njene realizacije i otvorenja prošlo je šest mjeseci.

-Od toga smo imali 3 mjeseca intenzivnih radova gdje smo se posvetili svakom detalju, s obzirom na to da nam je ovo bila nepoznata tema. No, u tom sam razdoblju, nekad rečem – ušao u tematiku – rekao je.

Bar će raditi svaki dan uz DJ program. Gosti mogu očekivati ‘signature’ nastupe gdje će se uspostaviti interakcija publike s konobarima.

-Radit ćemo na tome da budemo drukčiji i da ne budemo dosadni – istaknuo je.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist