DuList IN

[FOTO] LEVISICE, RETRO BALONERI… Divna i Ana organizirale još jedan vintage buvljak

U Dvorištu TUP-a ovog je petka održan vintage buvljak. Organizatorice buvljaka su Divna Ivić, vlasnica branda Deee Vintage i Ana Carević koje su sve zainteresirane dočekale sa zanimljivim kolekcijama, a tema je quattro stagioni vintage bazaar. Riječ je o njihovom trećem zajedničkom buvljaku u Dubrovniku.

-Zbog velikog odaziva i interesa Dubrovkinja i Dubrovčana odlučile smo se za treći buvljak. Ovoga puta su nas ugostili iz Kulturnog centra Jadran i Muzeja crvene povijesti kojima bismo se ovim putem još jednom zahvalile jer su nam pružili priliku da izložimo svoje selekcije i s vama uživamo u onome sto volimo. Na današnjem buvljaku ponuda je uistinu šarolika i mislimo da svatko može naći nešto za sebe. Tu su komadi poput vintage levisica, retro balonera, sakoa, košulja i unikatnog nakita – istaknula je jedna od organizatorica, novinarka i vintage ljubiteljica Ana Carević. Kada je riječ o vintage selekcijama, kaže, vrijedi malo drugačija priča.

blank

-To su komadi koji se skupljaju mjesecima i godinama te je svaki od njih autentičan i nosi posebnu priču. Jedna od jakih strana vintage jesu upravo materijali koji su posebno probrani i puno su kvalitetniji od onih na koje naiazimo danas. Osim kvalitete materijala, važno je spomenuti i sami proces izrade svakoga komada koji je znatno drugačiji od današnjega – navodi Ana. Misli i kako prostora za vintage scenu u Gradu ima.

blank

-No, za mene je uvijek poseban osjećaj ugostiti Divnu koja me i uvela u ovaj, za mene, čarobni svijet. Spominjemo vintage butigu, to je moja velika želja, a ovo su mali koraci na tom velikom putu – ističe Ana.

Iza Deee Vintagea stoji Talijanka Divna Ivić, vintage kolekcionarka i stilistica, koja se godinama strastveno i profesionalno bavi sakupljanjem i istraživanjem posebnih brendiranih i no logo komada na buvljacima i u nepoznatim malim dućanima. Ana Carević je novinarka koja u slobodno vrijeme istražuje svijet mode. Za njezinu ljubav prema vintageu zaslužna je Divna, a učestali posjeti buvljacima rezultirali su kolekcijom koja traži drugi dom i želi biti mažena i pažena.
blank
Imate vremena pogledati kolekcije do 23.30 sati!

 

Pročitajte još

FOTO Svečano otvoren deseti Dubrovnik film festival!

Dulist

‘MURINA’ JE NEZAUSTAVLJIVA! Film Dubrovkinje Antonete Alamat Kusijanović pobijedio na međunarodnom festivalu Hamptons

Dulist

LJUBITELJ STE GRAMOFONSKIH PLOČA? Učlanite se u udrugu Dubrovnik 33/45 i zabavite na 3. Festivalu vinila

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija