DuList IN

Djeco, u subotu ne propustite potragu za blagom na Lokrumu!

Djeco, u subotu ne propustite potragu za blagom na Lokrumu!

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. poziva sve zainteresirane da prijave djecu uzrasta od 7 do 14 godina na besplatnu aktivnost koja se odvija u sklopu EU projekta WONDER. U subotu, 25. rujna na Lokrumu će se održati potraga za blagom za nekoliko timova osnovnoškolaca koji će se kroz razne zadatke zabaviti i naučiti nešto o našem najdražem otoku, zelenoj oazi nadomak Grada. Za aktivnost je obavezna prijava, a planiran je polazak redovnom brodskom linijom Rezervata Lokrum u 10 sati iz stare gradske luke. Predviđeno trajanje potrage za blagom uz upute, samu aktivnost i proglašenje pobjednika je 2 sata.

Projekt WONDER, kojem je krilatica ‘Child friendly destinations’, podržava nove turističke ponude upućene djeci i obiteljima kroz usvajanje transnacionalne mreže destinacija gradova prilagođenih djeci kroz održivost turističkog sektora. Projekt WONDER predviđa razvoj lokalnih programa, drugim riječima – Lokalne agende za razvoj odredišta za djecu, kojoj je cilj unaprijediti postojeću te razviti dodatnu infrastrukturu koja može podržati zabavno – edukativno – rekreacijske potrebe djece iz Dubrovnika kao i djece – turista.

Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. sudjeluje u projektu kao jedan od projektnih partnera uz grad Fano, Velenje, Turističku organizaciju Herceg Novi, Novigrad, Razvojni centar Novo Mesto, Cervia, Preveza, West Achaia, Observatory for Children and Youth Rights. Projekt WONDER financiran je europskim sredstvima iz programa INTERREG V-B Jadransko-jonski program transnacionalne suradnje 2014. – 2020.

Prijave za potragu za blagom primaju se do petka, 24. rujna do 12:00 sati (podne) na e-mail: ksenija@eventlab.hr. Pri prijavi je obavezno navesti: ime i prezime djeteta, dob, kontakt telefon roditelja.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist