DuList IN

FOTO JOSE FELICIANO U Dubrovnik stigao jedan od najpoznatijih gitarista današnjice!

FOTO JOSE FELICIANO U Dubrovnik stigao jedan od najpoznatijih gitarista današnjice!

Jose Feliciano, svjetski poznati pjevač sletio je danas u dubrovačku zračnu luku gdje su a dočekali novinari, predstavnici TZ Grada Dubrovnika, predstavnici ZL Dubrovnik, kao i predsjednica Lions Cuba Dubrovik Sanja Putica. Podsjetimo, Feliciano, jedan od najboljih najbolji gitarista današnjice Jose Feliciano u Dubrovniku održati dva koncerta.
Veliki koncert ispred Katedrale uz pratnju Dubrovačkog simfonijskog orkestra zakazan je za subotu 27. rujna, dok će se ekskluzivni VIP koncert ‘Jazz it up with Jose Feliciano!’ u Dubrovačkim vrtovima sunca održati u petak, 26. rujna.

Naime, Feliciano će nastupiti u sklopu Dubrovnik International Wine &Jazz festivala pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika, a Orkestrom će ravnati maestro Michael Kissinger. Ovaj je koncert namijenje domaćoj i inozemnoj publici, dok će na koncertu u Vrtovima sunca biti partneri i sponzori festivala, te brojna poznata imena.

Jose Feliciano rođen je slijep 1945. u Puerto Ricu i prvi je Latinoamerikanac koji je uspio osvojiti englesko glazbeno tržište. Među njegovim najvećim hitovima su “Che sera” skladba izvedena na Sanremu 1971. s kojom je osvojio europsko tržište, te Feliz Navidad, jedna od najizvođenijih blagdanskih pjesama i danas.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist