Aktualno

FOTO Helen Doron i vaterpolisti Juga za djecu ‘Masline’

Helen Doron Learning Centar Dubrovnik VK Jug CO humanitarna akcija

Helen Doron centar u Dubrovniku je u suradnji s VK Jug CO organizirao večeras humanitarnu prodaju majica za Dom za djecu i mlađe punoljetne osobe ‘Maslina’.

Sve povodom 30. rođendana Helen Doron metode učenja. Tako su vaterpolisti Juga Marko Bijač, Marko Ivanković, Toni Popadić Batina, Ante Visković, Loren Fatović, Marko Buconić i Nikola Pavličević u pratnji trenera Vjekoslava Kobeščaka i Mile Smodlake stigli u Helen Doron Learning Center Dubrovnik na zadovoljstvo najmlađih polaznika škole, te se uključili u humanitarnu prodaju majica.

Polaznici su se imali prilike upoznati i s utemeljiteljicom ove metode učenja engleskog jezika Helen Doron, koja je u Dubrovnik stigla, zajedno s preko 500 franšizera i učitelja iz cijelog svijeta na godišnju konferenciju. Tako će u sklopu konferencije, koja se u Vrtovima sunca održava do 29. ožujka, Helen Doron Edukacijska grupa donirati sredstva za Dom Maslina. Ovom prilikom predstavljen je i Centar u Dubrovniku kao dio svjetskog lanca koji je otvoren prije nepune dvije godine i danas broji više od 135 polaznika.

Helen Doron jedna je od vodećih svjetskih pedagoga, od 1985. godine razvija posebnu metodu učenja kojom bebe, djeca i tinejdžeri u dobi od 3 mjeseca do 19 godina uče engleski na način kako uče materinji jezik
Helen Doron Edukacijska Grupa danas je prisutna u 35 zemalja svijeta na preko 800 lokacija, a u Hrvatskoj je prisutna od 2009. godine i to na 20 lokacija širom zemlje.

Pročitajte još

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist

[FOTO] LEONARDA TIKVICA ‘PEP konferencija je prilika mladima za čuti iskustva stručnjaka iz prve ruke’

Nora Di Leo