Grad

FOTO Gradonačelnik Franković primio predstavnike dežurnih službi

dezurne sluzbe prijem naslovna

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je ovog petka u gradskoj vijećnici predstavnike dubrovačkih dežurnih službi i tvrtki koje će se u novogodišnjoj noći brinuti o sigurnosti, održavanju reda i nesmetanom funkcioniranju Grada.

Prijemu su nazočili predstavnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, JVP Dubrovački vatrogasci, Zavoda za hitnu medicinu DNŽ, Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Dubrovnik, HGSS Stanice Dubrovnik, Lučke kapetanije Dubrovnik, Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik, Plovput te tvrtki Vodovod, Elektrojuga i Čistoće.

Uz prigodne poklone i čestitke za blagdane, gradonačelnik Franković zahvalio se na uspješnoj suradnji u 2018. godini i poželio sve najbolje u 2019., uz puno uspjeha i osobnog zadovoljstva.

-Uspješno smo odgovorili na sve izazove koji su bili pred nama. Dolazi nam 2019. godina, vjerujem da ćemo i dalje nastaviti surađivati kao i dosada. Grad Dubrovnik financijski potpomaže službe u okviru svojih mogućnosti i nastavit ćemo to raditi i ubuduće. Pred nama je novogodišnja noć u kojoj se očekuje veći broj posjetitelja kao i uvijek, a ja vjerujem da ste potpuno spremni i u pripravnosti kako bi sve prošlo u najboljem redu – istaknuo je gradonačelnik Franković.

Pročelnik HGSS-a Dubrovnik Zoran Čabrilo u ime svih službi zahvalio se na podršci i uspješnoj suradnji, te izrazio očekivanje da će se tako nastaviti i dalje, istaknuvši kako jedino sinergija svih službi daje željene rezultate. Svi su poželjeli mirnu novogodišnju noć bez intervencija.

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist