Aktualno

FOTO/Nakon upozorenja jednog Dubrovčanina Grad pristupio sanaciji pločnika

Nakon apela našeg sugrađanina o sprječavanju daljnjeg uništavanja kamena kojim je popločan Stradun, a koji je odjeknuo dubrovačkim medijskim prostorom, nadležne službe primile su se posla i pristupile žurnoj sanaciji.

Podsjetimo, fotografijama postojećeg stanja kao i popratnim tekstom Dubrovčanin Vedran Levi odlučio je ukazati na brojna oštećenja u povijesnoj jezgri zbog kojih, kako je istaknuo, ‘grad propada do neprepoznatljivosti’.

‘Lijepo je vidjeti kako gradska uprava sluša svoje građane. Hvala Vam na tome. Nadam se kako će se pažnja posvetiti i oštećenjima u sporednim ulicama kako bi spremni dočekali novu turističku sezonu. Na zadovoljstvo naših ugostitelja i posjetitelja koji zaslužuju ga vidjeti u najboljem svjetlu. Hvala i svim medijima koji su prepoznali važnost brige za ovaj naš kameni Grad’, napisao je ovog puta Levi na svom Facebook profilu.

Foto: Vedran Levi

Pročitajte još

[TUP BUDUĆNOSTI] Gradski vijećnici podijeljenih mišljenja o sudbini bivše gruške tvornice

Andrea Falkoni Račić

Kulminacija priče o sve većem nezadovoljstvu djelatnika Muzeja? Inspekcijski nadzor u Kneževom dvoru!

Dulist

Ibrica Jusić jedan je od kandidata za predstavnika Hrvatske na Eurosongu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija