DuList IN

FOTO: Festa od klapa otvorila Festu 2012.

„Festa od Klapa“ okupila je večeras u Revelinu deset muških i ženskih klapa s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Time je započela jedanesta po redu glazbena manifestacija Festa 2012. Nakon grličanja sudionika ovogodišnje manifestacije, te primanja kod gradonačelnika, u Revelinu koncert su održale klape Mareta, Fortuna, Staglin, Gravosa, Amfora, Kurenat, Skontradura, Kaše, FA Linđo i Subrenum.

Prihod s ovog koncerta namijenjen je obnovi Crkve svetoga Vlaha, kao i prihodi sa ostalih koncerata koji će se održati u sklopu ovogodišnje Feste.

Dodajmo, kako će se sutra u Revelinu održati središnji događaj, veliki koncert  „Festa 2012. Dubrovnik“. Ovoga puta riječ je o Festo od Latina na kojoj će okupljeni moći uživati u popularnim skladbama  Željka Krušlina Kruške u duetima s poznatim izvođačima iz Hrvatske i susjednih zemalja. Tako će Dubrovčani uživati uskladbama Arsena Dedića, Ivane Banfić, grupa Feminem i Neki to vole vruće, Vladimira Kočiša Zeca i drugih.

Početak je u 20 sati.

Pročitajte još

PODRŽITE IH! Silenteova pjesma ‘Sve što treba znat o ženi’ nominirana za Cesaricu

Dulist

IZBACUJE TOKSINE I LIJEČI UMOR Napitak koji će vas napuniti energijom

Dulist

MIDSUMMER SCENE Karanov mjuzikl, Novela od Stanca na engleskom, poznati pijanisti i još mnogo toga

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija