Grad

FOTO Evo tko se odazvao na Večeru za Ogija!

Večera za Marjana Ogija Ogrestu

Humanitarna večera za Marijana Ogrestu – Ogija upriličena je u restoranu Mimoza u subotu navečer.

Ogijevi prijatelji još su jednom, točnije četvrti put zaredom, pokazali veliko srce i ljubav. Čini se kao da Mimoza nikad nije bila punija.

– Četvrtu godinu zaredom gospar Ivo Ogresta, inače moj daljnji rođak, organizira humanitarnu večer za našeg sina. Svaki put dosad je bilo oko dvjesto ljudi, a ove godine smo sigurno prešli tu brojku. Došli su svi prijatelji, ali ima i dosta ljudi za koje i ne znam tko su, ali su humani i žele pomoći. To je bit ovog grada i države, i to se vidi u puno akcija. Zahvaljujem svima, prvenstveno gosparu Ivu, i svima koji su nam pomogli donacijama za bogatu lutriju – kazao je Ogijev otac Damir Ogresta.

– Nemam riječi za sve ljude koji nam pomažu kroz pet godina naše tragedije. Pokušavamo se izvući i mogu reći da uspijevamo. Malo po malo, još je to daleko, ali smo vrlo optimistični. Pokazuje se na reakciji našeg sina da to ide pomalo naprijed. Prošlo je pet godina, nadam se da će za još pet to biti solidno stanje i da ćemo moći krenuti u neke nove pobjede – istaknuo je Damir Ogresta.

Za odličan štimung pobrinuo se Mandarina bend iz Metkovića, održana je i prigodna lutrija, a cjelovečernji program je vodio Ivica Puljić.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Zamjenica Tepšić na panelu ‘Studiraj i treniraj’

Dulist

PROCJENA PRIHVATNOG KAPACITETA GRADA Zimi 1.200 stanovnika uz 4 tisuće postelja koje zjape prazne!

Andrea Falkoni Račić