Sport

[FOTO] Europski seniorski judo kup u Dubrovniku!

[FOTO] Europski seniorski judo kup u Dubrovniku!

Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić ove je subote sudjelovala na svečanom otvorenju Europskog seniorskog judo kupa koji se do sutra, 16. travnja održava u sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Zamjenica Tepšić ovom je prigodom u svom obraćanju svim natjecateljima i sudionicima u svoje osobno ime i u ime gradonačelnika Frankovića poželjela dobrodošlicu u Dubrovnik i Hrvatsku. Istaknula je kako je ova sportska manifestacija potvrda koliki je uistinu interes mladih generacija prema judu, što je sjajna garancija za budućnost. Svim sportašicama i sportašima zamjenica je zaželjela puno uspjeha i sreće, kako u ovom natjecanju tako i u svim nadolazećim.

Okupljene natjecatelje i publiku pozdravili su ovom prilikom župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, predsjednica Hrvatskog judo saveza Sandra Čorak i predsjednik Europske Judo Federacije Laszlo Toth.

Dvodnevna međunarodno prepoznata sportska priredba u organizaciji Hrvatskog judo saveza okuplja rekordnih 308 judoka iz dvadeset četiri države s tri kontinenta, a od domaćih judaša i judašica na tatamiju sportske dvorane nastupit će njih čak devetero u različitim težinskim kategorijama i konkurencijama.

Vrijedi spomenuti kako će se na ovogodišnjem izdanju seniorskog judo kupa od domaćih predstavnika za medalje boriti Bruna Bilić, Josip Bulić, Leon Đapić, Petrunjela Pavić, Ardian Sufaj, Ivana Šutalo, Marko Tomašević , Marko Vareškić i Anđela Violić.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist