Sport

[FOTO: DIVLJA LIGA] Zaposlenici Grada i županije pobijedili ‘kulturnjake’. Svaka čast Ramoni!

revijalna divlja liga 2023 8

Finale Divlje lige – prvenstva dubrovačkih kupališta u vaterpolu igra se danas u Portu. No, prije same završnice, između zadnje dvije utakmice, odigrala se tradicionalna revijalna utakmica. Snage su odmjerile ekipa Grada i županije te ekipa Dubrovačkih ljetnih igara. Bolji su bili iz ekipe Grada i županije rezultatom 4:3.

U ekipi Dubrovačkih ljetnih igara svojom se igrom posebno dokazala Ramona Popović koja je postigla tri pogotka. Za ekipu Grada i Županije svoj su doprinos dali među ostalim i predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica na golu te ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik Blaž Pezo. Njihov izbornik je bio gradonačelnik Mato Franković.


Inače, brončanu medalju osvojila je ekipa PVG Gruški mul. U susretu za treće mjesto koja se igrala nešto iza 16 sati, s čak 9 pogodaka razlike pobijedili su ekipu Lozice. Rezultat je bio 2:11.

Finalna utakmica igra se između Kokota i Porporele. Porporela je od 1983. godine peti put u finalu. Prvak je 2007., a doprvak 1983., 1985. i 2018. godine. Kokoti su drugi put u finalu, prvi put 2022. te sad brane naslov. Porporela je prošle godine bila treća.

Pročitajte još

Najmlađi nogometaši NK Župa dubrovačka prvaci županije

Dulist

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist