DuList IN

FOTO Bili smo na prvoj izložbi sedmogodišnje Ane u Verandi

Predivna atmosfera vladala je u srijedu navečer u Konobi Veranda u Štikovici. Razlog tomu bila je prva izložba sedmogodišnje kreativne Ane Dodig čiji su crteži izloženi u prostoru restorana. Za organizaciju i divnu ‘vibru’ bila je zadužena Anina obitelj te bliski prijatelji roditelja. Ana je za DuList istaknula kako je sretna zbog izložbe. Otkrila nam je i kako joj je najdraže crtati – psiće.

blank

Njena majka Tea među ostalim je istaknula kako svi u obitelji imaju kreativnu crtu. Mi smo s Anom porazgovarali, a cijeli njen mali umjetnički svijet moći ćete upoznati u idućem broju DuLista. Posebno je istaknula da pozdravlja svoj 1.A i učiteljicu Ankicu Ćuić.

blank
Inače, Anini crteži, točnije njih 12, krasit će etikete boca kućnih vina koja će od ove sezone biti dostupna gostima u Konobi Veranda. Na etiketama, za čiji je grafički dizajn zaslužna Ana Vlahović, među ostalim su iscrtani anđeli, grožđe…

blank

Riječ je o vinu koje pravi Poljoprivredna zadruga Putnikovići, a s kojima vlasnici Verande Maja i Mirko Andrić imaju dugogodišnju suradnju. Posebno su istaknuli tvrtku Europrint obitelji Pavleković koja je besplatno tiskala crteže.

blank

Podržavaju ih inače i po pitanju humanitarne akcije ’24 sata bez kompromisa’. Također, zahvaljuju i Domu Marina Držića te Umjetničkoj galeriji Dubrovnik koja je posudila štafelaje.

Pročitajte još

Naš Zvone je napravio đir po zidinama, snimio je super fotografije

Dulist

Mediteranski sajam ove godine u Parku Luja Šoletića

Dulist

U ĐIRU GRADOM Ljeto ne posustaje. A ni turisti!

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija