Aktualno

FOTO Aktivisti napustili kino Slobodu!

FOTO Aktivisti napustili kino Slobodu!

Na opasnom smo raskršću, moramo počet koristit mozak. Ministar turizma izjavio je kako ovdje nije riječ o golfu, već o nekretninskom biznisu. Moralno smo bolesni jer smo naučili u ništa ne vjerovati – rekao je Stijepo Rudenjak.

Pročitao izjavu gradonačelnika iz intervjua 2005. kad je kazao kako 'ne smijemo dozvoliti da se Srđ pretvori u zonu vila i apartmanskih naselja'. Odgovorio je i predstavniku građevinara Vuličeviću kako nije došao na raspravu jer je zabrinut za svoju tvrtku ili radnu snagu, već za djecu i Dubrovčane.

Branitelj Cvijeto Antunović stao je obranu obitelji Paskojević, ali predložio gradonačelniku da na padinama Srđa otvori skijalište.

Profesor u Gimnaziji Igor Miošić o projektu je rekao.
– O vjerodostojnosti projekta puno govori prema onima koji ga podržavaju. Kusalić je prijetio, moderatorici se na izlaganju lagalo, Vuličević nije radnicima isplatio milijun kuna za doprinose… Zanima me komentar gradonačelnika na njegovu izjavu o tome kako uvjetno osuđena osoba može obnašati javnu dužnost – kazao je Miošić, na što se gradonačelnik oglušio.

Potom se dvoranom prolomio uzvik: Odgovor, odgovor!, a kada ni nakon toga gradonačelnik nije htio ništa reći, velika većina prisutnih napustila je dvoranu.

Ubrzo potom, zbog obveza na Festi dvoranu je napustio i gradonačelnik Vlahušić, s najavom povratka za desetak minuta.

Pročitajte još

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist

NA TRAGU GRADONAČELNIKOVIH OPTUŽBI Milijunski penali Zračnoj luci! Je li bilo i pljačke?

Napustio nas je glazbenik i profesor Eduard Edi Marčić

Dulist