Sport

FINALE TURNIRA U HLADNICI Stonski Maestral otpuhao Puls

FINALE TURNIRA U HLADNICI Stonski Maestral otpuhao Puls

Konoba Maestral Ston pobjednik je turnira na male barice ‘Hladnica 2019’. U finalnoj utakmici u četvrtak navečer slavili su protiv ekipe CB Puls rezultatom 2:0. Prvi pogodak djelo je Mara Đuraša koji je sa 6-7 metara pogodio u same rašlje gola. Pokušavali su Pulsovci prividnim posjedom lopte ugroziti vrata žutih, ali im to nije polazilo za nogom. I kako to biva u nogometu, kazna je stigla u vidu pogotka najboljeg igrača turnira Ante Ivaniševića koji stavlja točku na i, …i slavlje Maestrala je moglo početi.
Za pobjednički sastav su igrali Maro Đuraš, Borna Tikvica, Domagoj Torbarina, Ante Ivanišević, Matej Gaće, Mateo Vodopijić.
U utakmici za treće mjesto dragi gosti iz Mliništa nisu dobro počeli susret. Je li to bio odraz rovovske bitke u polufinalu protiv branitelja naslova ili umor od prevaljenog puta do Dubrovnika? Zeleni su se ipak na vrijeme ‘otrijeznili’ te velikim preokretom od 0:2 uspjeli povesti i privesti kraju utakmicu u svoju korist rezultatom 3:2 protiv Take Away-a.
Kod veterana najbolji je bio Bistro Gato koji je u finalu boljim izvođenjem kaznenih udarca pobjedio Rekreativce. Za treće mjesto Brzi i Debeli su potopili Komolac United rezultatom 4:0.
U revijalnoj utakmici prije finalnog ogleda terenu u Hladnici kopačke su ukrstile i pripadnice ljepšeg spola. Bolje su bile Konavovke koje su s 1:0 doslovno u zadnjoj sekundi zatresle mrežu Žutih Pantera. Treba naglasiti da je uz odličnu organizaciju turnira na kraju organizator bio nagrađen posjetom oko tisuću gledatelja na tribinama koji su uživali u potezima Reza, Tikvice i Đuraša. Tako da organizator već najavljuje sljedeće okupljanje, ali ovaj put ženskog turnira 30. srpnja.

JR

SEMAFOR:
Finale: Konoba Maestral Ston – C.B. Puls 2:0
Za treće mjesto: Mlinište – Take away 3:2
Najbolji igrač turnira: Ante Ivanišević (Konoba Maestral Ston)
Najbolji strijelac: Josip Nebergoj (Medvjedići dobra srca) 10 pogodaka
Trofej Fair play: Time Out

Veterani Finale: Bistro Gato – Rekreativci 0:0 (2:0)
Za treće mjesto: Brzi i Debeli – Komolac United 4:0
Najbolji igrač turnira: Akan Brković (Bistro Gato)
Najbolji strijelac: Alzan Bajramović (Bistro Gato) 6 pogodaka
Trofej Fair Play: 23-ica
Žene revijalna: Konavoke – Žute Pantere 1:0

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr