Aktualno

FINALE MUNDIJALA Kartu možete kupiti za 70 tisuća kuna!

FINALE MUNDIJALA Kartu možete kupiti za 70 tisuća kuna!

Karte za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva zlata vrijede, a pogotovo za Hrvate.

Dodatne ulaznice koje je u petak navečer HNS pustio u prodaju, ‘planule’ su u pola sata. A cijena im je bila oko 3 tisuće kuna. No, to je zapravo sitnica naspram cijena ulaznica koje se prodavaju na crnom tržištu.

Kako Index doznaje, navijači se na sve moguće načine snalaze po gradu i pokušavaju kupiti ulaznice od Rusa koji su ih dobili po nižoj cijeni, ali i Argentinaca koji su ambiciozno pokupovali karte do finala. Kupiti ih se može na crnom tržištu, a cijene se kreću od 7000 do nevjerojatnih 75 tisuća kuna. Putničke agencije su aranžmane koji uključuju čarter, ulaznice i noćenja naplaćivale i po 15 tisuća kuna, a brojne agencije nisu mogle nabaviti dovoljno ulaznica iz jednostavnog razloga što ih nema.

– Karte za finale u Moskvi, najviša kategorija. VIP loža s inclusive jelom i pićem te hostesama. Nakon utakmice imate pristup u Match house, party s ostalim sudionicima iz VIP dijela. Samo ozbiljni kupci, karte se preuzimaju u Moskvi -stoji u oglasu uz cijenu od 10.000 eura (75.000) kuna po komadu. Ima i onih povoljnijih, po 7000 kuna koje su odmah prodane, a prosječna cijena u oglasnicima je oko 15.000 kuna.

Izvor: Index / Foto: Ilustracija Čitatelj

 

Pročitajte još

Uskoro kreće energetska obnova ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist