DuList IN

FINALE EUROSONGA Pogledajte kada možete početi glasati za Baby Lasagnu

WhatsApp Image 2024 05 07 at 21.56.06

Finale ovogodišnjeg Eurosonga koje se održava večeras dolazi s promjenama u načinu glasanja za natjecatelje. Naime, prvi put nakon 13 godina će glasanje krenuti prije izvedbe prve finalne pjesme. To znači da za hrvatskog predstavnika, popularnog Baby Lasagnu možete početi glasati netom prije početka, prenosi Index.

Glasati za našeg predstavnika možete preko službene aplikacije Eurovision Song Contest (ESC) ili preko internetske stranice www.esc.vote. Nadalje, kao i svake godine, može se glasati i SMS-om i pozivom, ali ne i za domaćeg predstavnika.

Podsjetimo, u finalu mogu glasati gledatelji svih zemalja koje se natječu, a pobjednik Eurosonga se bira glasovima nacionalnih žirija (49.4%) i publike (50.6%). Ako prvo i drugo mjesto bude izjednačeno po broju ukupnih bodova, pobjednik je onaj kojem je publika dala više bodova.

Baby Lasagna nastupa 23.

Hrvatski predstavnik nastupa 23. po redu, a mnogi smatraju da ovaj redoslijed pogoduje Baby Lasagni.
‘Ovo je najbolji mogući redoslijed za Hrvatsku. Pokušava li EBU spriječiti katastrofu? Ukrajina, Nizozemska i Izrael pokopani, izgleda da se radi o dvoboju Hrvatske i Švicarske’ neki su od komentara.

Kako glasati za Baby Lasagnu?

Ako ste planirali glasati za Baby Lasagnu, možete to učiniti preko službene aplikacije Eurovision Song Contest (ESC) ili preko internetske stranice www.esc.vote. Naravno, kao i svake godine, može se glasati i SMS-om i pozivom. Kao i svake godine, za Lasagnu ne možete glasati iz Hrvatske.

Poziv možete uputiti na broj 06155 + redni broj pjesme (23), a SMS na broj 666555 s rednim brojem pjesme (23). Cijena poziva iznosi 0.50 € za fiksne mreže i 0.67 € za mobilne mreže, dok SMS poruka košta 0.49 € s uključenim PDV-om.

Pročitajte još

PRIPREMITE KOKICE Što donosi novi program Kinematografa Dubrovnik?

Dulist

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

Dulist

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

Dulist