Sport

FINAL FOUR KUPA RH Jug brani prvi trofej u novoj sezoni!

FINAL FOUR KUPA RH Jug brani prvi trofej u novoj sezoni!

Slavonski Brod će u sljedeća tri dana postati centar hrvatskog vaterpola gdje će se ženske i muške polufinalne i finalne utakmice Kupa Hrvatske održati od petka do nedjelje, od 16. do 18. prosinca.

U subotu, 17. prosinca odigravaju se muške polufinalne utakmice VK Jug CO – VK Jadran, te HAVK Mladost – VK Primorje EB. Finale Kupa Hrvatske održati će se između pobjednika te dvije utakmice u nedjelju, 18. prosinca.

U petak se odigravaju ženske polufinalne utakmice počevši s dvobojem ZVK Mladost i ŽVK Viktoria, dok je drugi polufinalni par VK Suzuki Bura i VK Primorje EB. Žensko finale igra se u subotu, 17. prosinca.

‘Uz završnicu Kupa najboljih ženskih i muških hrvatskih klubova, u Slavonskom Brodu održati će se i Vijeće sudaca i opunomoćenika, Skupština i seminar Udruge trenera, kao i Upravni odbor HVS-a. U sklopu našeg boravka u Slavoniji, odlučili smo posjetiti i Vukovar gdje ćemo obići tamošnje Memorijalno groblje žrtava domovinskog rata na kojemu ćemo položiti vijenac, te Memorijalni centar domovinskog rata Vukovar. Posjetiti ćemo i novosagrađeni vukovarski bazen gdje bi trebali definirati tamošnje održavanje utakmice Hrvatska-Francuska FINA Svjetske lige, koja je zakazana za ožujak’ – najavio je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.

Karte za sve utakmice su u prodaji, a time možete podržati najbolje hrvatske klubove na gradskim bazenima Slavonskog Broda.

Raspored događanja:

Petak, 16.12.2016. 

17:00 sati – prva polufinalna utakmica žene: ZVK Mladost – ŽVK Viktoria

18:45 sati – druga polufinalna utakmica žene: VK Suzuki Bura – VK Primorje EB

Subota, 17.12.2016.

13:30 sati – prva polufinalna utakmica muškarci: VK Jug CO – VK Jadran

15:30 sati – Finale Kupa RH – žene

19:00 sati – druga polufinalna utakmica muškarci: HAVK Mladost – VK Primorje EB

21:00 sat – Gala svečana večera HVS-a (dvorana Kristal)

Nedjelja, 18.12.2106.

19:00 sati – Finale Kupa RH – muškarci

Pročitajte još

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist