DuList IN

FANOVI RAZOČARANI U Dubrovniku se ne snimaju ‘Pirati s Kariba’

Pirati s Kariba

Premda su se brojni nacionalni mediji zaletjeli objaviti kako će se u Dubrovniku u ožujku snimati novi nastavak filmskog serijala ‘Pirati s Kariba’, na službenoj Facebook stranici Embassy Films Croatia objavljeno je kako će se ipak snimati tek – reklama s piratskom tematikom.

Naime, do zabune i uzbune među fanovima došlo je nakon što je na službenoj Facebook stranici produkcijske kuće Embassy Films Croatia (radili u Hrvatskoj i na seriji Igra prijestolja) objavljen poziv svim zainteresiranima da se jave na audiciju za ‘piratsku priču’.

– Ako želite sudjelovati u ‘gusarskoj priči’ i prepoznajete sebe ili nekoga koga znate u jednoj od ovih uloga molim Vas nazovite nas na: 091/431-6552 ili pošaljite e-mail na: casting@embassyfilms.com. Prvi casting/audicija bit će u Zagrebu, u subotu 15. veljače, na adresi Petrova 40, od 12 do 16 sati. U utorak 18. veljače najavljujemo drugi casting/audiciju u Dubrovniku. Snimanje će biti početkom ožujka u Dubrovniku. Javite se – piše u statusu Embassy Films.

Nakon nekog vremena i nastale histerije, uslijedilo je i objašnjenje:

– Dakle, informacija nije točna, NE radi se o snimanju ‘Pirata s Kariba’, nego TV reklame koja će se snimati na piratskom brodu – kazali su iz Embassy Films.

Inače, peti dio serijala Pirati s Kariba pod nazivom ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ najavljen je za 2016. godinu.

Pročitajte još

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist