Grad

Evo što Srđevci predlažu za rebalans proračuna

Evo što Srđevci predlažu za rebalans proračuna

U pripremama izmjena Proračuna Grada Dubrovnika za 2017. godinu, Kandidacijska lista grupe birača „Srđ je Grad“ tražit će uvrštenje nekoliko različitih projekata, o dijelu kojih su već istupali javno.

Kako su poručili putem svoje web stranice, o većini projekata i predloženim izmjenama u nekoliko su navrata obavili razgovore u Upravnim odjelima Grada kako bi našli najbolji način za uvrštenje navedenih projekata u plan rada svakog odjela, a time i načine financiranja.

Smatraju da izradi proračuna treba pristupiti u nekoliko iteracija počevši od konkretnih programa i projekata koji čine plan rada pojedinih upravnih odjela, pa tek onda planiranjem financijskih sredstava u dokumentu Proračuna, a sve u skladu s načelima dijaloga i uvažavanja realnih mogućnosti za koja su se zalagali i u pripremi proračuna za prethodna razdoblja.

Neki od projekata su Centar za upravljanje posjetiteljima i organizaciju prometa na Pilama, Pilot projekt upravljanja redovima u povijesnoj jezgri, financiranje HGSS-a, izgradnja protupožarnih puteva…

Cjelokupnu listu pogledajte na njihovoj stranici.

Pročitajte još

Dva nova kombija u Libertasu

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist