DuList IN

Evo što nas čeka za Božić u Kabogi!

Bozic u Kabogi 3

I ove godine, tradicionalno, Zaklada Caboga Stiftung u suradnji s dubrovačkim umjetnicama priprema zanimljiv program ‘Božić u Kabogi’.

U subotu, 5. prosinca u razdoblju od 15 do 17.30 sati, održat će se umjetnička radionica ’Nježni ukrasi čudesnog Božića’ za djecu uzrasta školske dobi uz voditeljice Dubravku Lošić, Ivanu Dražić Selmani i Kristinu Skvrce. Na ovogodišnjoj radionici djeca će izrađvati božićne ukrase za umjetničku instalaciju božićnog drvca, koja će krasiti saloču dubrovačkog ljetnikovca. U predbožićnom ozračju uz pjesmu, veselje, kreativnu igru, djeci će se na kraju radionice pridružiti i sv. Nikola. Prijave se primaju na email. info@bunic-kaboga.hr (broj mjesta je ograničen).

‘Božić u Kabogi’ nastavlja se 8.12. kncertom simfonijskog orkestra Umjetničke škole Luke Sorkočević s početkom u 20 sati. Završna priredba Božić u Kabogi održat će se dana 11. prosinca, kada će u vrtu ljetnikovca zasjati nova instalacija božićnih ukrasa Zvijezde, dubrovačke umjetnice Dubravke Lošić, koja je nastala u suradnji s Kristinom Skvrce, dizajnericom cvijeća. Uz već postojeće instalacije Lunu i Kugle, Zvijezde će upotpuniti čarobni ugođaj Božića u vrtu ljetnikovca Bunić Kaboga. Očekuje nas i uvijek poseban nastup djece, polaznika Radionice dubrovačkih kolendi i božićnih pjesama uz izvedbe orginalne kolende Rijeke dubrovačke i božićnih pjesama ovog kraja. I ove godine pridružit će nam se Djed Božičnjak, koji će darovati svu dobru dječicu, a malo starije očekuju mirisne prikle i topli čaj od ljute naranče.

Osjetite radost i duh Božića u Kabogi! Dobro nam došli! – poručuju organizatori.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist