Aktualno

EPILOG STUPIĆA I ‘GLJIVA’ Ovako se danas parkira u Zatonu

parking zaton

Iako su još početkom mjeseca mještani Zatona Malog prosvjedovali protiv načina na koji se rješava prometno rješenje kroz njihov dio ulice, na predjelu Travarice, uz 200 metara tamošnje rive postavljeni su metalni stupići, ali i kamene kugle, odnosno ‘gljive’ kako bi se spriječilo parkiranje na ovom predjelu. No, unatoč tome, vozila se i dalje parkiraju, samo ovog puta uz same ‘gljive’.
Treba podsjetiti kako su nam i ove srijede mještani javili da stižu komunalni redari i ‘pauk’ koji će uklanjati parkirana vozila.
Na mirnom su prosvjedu, stanovnici, podsjetimo, apelirali na Mjesni odbor Zaton i Grad Dubrovnik da im iznađu neko rješenje za parking gdje će moći uredno parkirati i platiti kartu.
-Ovo je ruglo, ružni su, totalni nonsense, nema smisla ograditi šetnicu samo 200 metara – isticali su na prosvjedu početkom srpnja Zatonjani.
Predsjednik Mjesnog odbora Zaton Emilio Puljizević dan nakon prosvjeda za DuList je istaknuo kako ne vidi nikakav problem s postavljanjem stupića osim ‘komoda mještana’.

Pročitajte još

Plenković otkrio zašto toliko vjeruje ministrici Obuljen Koržinek: ‘Mi smo ista generacija’

Dulist

PROVJERITE POLICE Još jedna morska sol povučena s tržišta

Dulist

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist