DuList IN

Embassy 516 snimio spot za “Souverain Bien”

Dubrovački bend "Embassy 516" snimio je na kazališnim daskama video spot za pjesmu

"Souverain Bien", a sve u suradnji s produkcijskom ekipom u sustavu Zlatko Tomić, Maro Bošnjak, Mario Miljak i Marko Mijatović.

Radnja videa smještana je u Kazalište Marina Držića, a govori o odrastanju iz perspektive odrasle osobe koja se vraća mislima u prošlost. Glavna uloga pripala je Katiji Kozina. Na sceni se pojavljuju djevojčice iz Plesnog Studija "Dea", koje su samo za ovu prigodu s voditeljicom, koreografkinjom Deanirom Popović uvježbale scenski nastup.

Kako navode iz Embassyja 516, članovi banda se samo na kratko pojavljuju u ulozi 'kritike društva', koja u ljudskom obliku sjedi u kazališnim ložama s crnim povezima preko očiju.

Ideja i tekst pjesme govore također o odrastanju, tijekom kojeg se mnogo puta događa kritika od strane okoline.
– Članovi "Embassyja zahvaljuju se voditeljici Deaniri Popović i članicama Plesnog Studija "Dea", te njihovim roditeljima na razumijevanju i uloženom trudu i vremenu. Zahvala za scensku pripremu djevojčica također ide Katarini Prlendi.

Najbitnije, ovaj nezavisni projekt ne bi mogao biti ostvaren bez lokacijske potpore Kazališta Marina Držića i ravnateljice Jasne Jukić, te svih zaposlenika. Na kraju, zahvala ide svim tehničkim / produkcijskim sudionicima i prijateljima banda koji su na sceni spremno pripomogli pri ostvarenju video spota za pjesmu "Souverain Bien" – navode članovi „Embassyja 516“.

Ekskluzivna premijera videa očekuje se tijekom travnja, nakon čega će ovaj dubrovački bend objaviti prvi službeni album "Surveillance Of The Environment".

 

Pročitajte još

USKORO OMILJENI ‘DUBROVNIK FLOWER MARKET’ Hoja-haj, hoja-haj zimi sad je kraj!

Dulist

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

Dulist

Mihaela Pavlović: Primila sam ‘milijun’ poruka podrške. Opet ću se prijaviti na Survivor!

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija