DuList IN

Avi Karabatić teško pala 4 mjeseca bez seksa

Avi Karabatić teško pala 4 mjeseca bez seksa

Starleti Avi Karabatić teško je pao povratak u stvarnost, nakon dvomjesečnog boravka u divljini Kostarike u prvom regionalnom celebrity 'Survivoru'.

Nije se seksala četiri mjeseca, pala je u depresiju i izgubila samopouzdanje te ide psihijatru, priznala je za 24sata.

– Naopaka sam, asimetrična. Čim mi je svaki dan isti, u depresiji sam. Imam gastritis pa mislim da mogu piti samo gemište. Zbog svega idem na psihoterapiju. Ponekad pijem tablete za smirenje. Laže svatko tko kaže da je nikad nije popio – rekla je Ava objašnjavajući da je iza nje teška godina u kojoj je između ostalog prekinula i s dečkom Špirom.

– U Kostariki na snimanju 'Survivora' upoznala sam strahove i pobijedila sebe – otkrila je starleta dodajući da se u divljini nije bojala životinja nego – ljudi.

Na sudjelovanje u 'Survivoru' pristala je, kaže, bez puno razmišljanja, a već u prvom danu shvatila je da je kao stvorena za preživljavanje.

– Da budem iskrena, kad sam krenula na put na Kostariku, uopće nisam znala što me čeka. Znala sam svoje ime i prezime i imala sam jedan kufer koji spremam za avanture i znala sam da idem pobijediti samu sebe i da idem u avanturu života. Napomenula bih da mi je to najljepše, da sam toliko sretna i ponosna što sam naučila nekakve druge vrijednosti u životu, da nije sve u materijalnom, što sam upoznala neke divne ljude i što sam napokon moralno izašla kao pobjednik jer pobijedila sam strah od tjelesnog koji sam imala – objasnila je starleta novinarima 24sata, te dodala kako je jako ponosna na sebe.

Avantura zvana 'Survivor' počinje se emitirati u ponedjeljak na RTL-u, a uz Avu Karabatić, u divljini  Kostarike od hrvatskih celebrity predstavnika 'preživljavaju' i riječka pjevačica Martina Vrbos, manekenka Aleksandra Grdić, Neven Ciganović, mama i kći, Mia Begović i Maja Lena Lopatny, te brat Nike Fleiss, mladi avanturist Sebastijan Fleiss.

 

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist