Aktualno

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je sve bez struje u srijedu i četvrtak?

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je sve bez struje u srijedu i četvrtak?

Zbog radova na pristupnoj cesti za Pelješki most dana u srijedu 14. travnja i u četvrtak 15. travnja doći će do prekida opskrbe električnom energijom mjesta Broce, Kobaš i Prapratno u vremenu od 8 do 16 sati. Zbog neophodnih radova na dalekovodu Kučište – Viganj – Lovište za naselja Kučište, Viganj, Nakovanj i Lovište doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 10 sati istog dana.

Također, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži Kučište za dio naselja od kućnog broja 65 do 83 doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 13 sati.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u Osojniku doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 9 do 11 sati za kupce u ulicama Naguitići i Prodanići.

U četvrtak
Zbog radova na pristupnoj cesti za Pelješki most dana 15. travnja doći će do prekida opskrbe električnom energijom mjesta Broce, Kobaš i Prapratno u vremenu od 8 do 16 sati. Zbog neophodnih radova na elektroenergetskoj mreži na otoku Koločepu povremeno će dolaziti će do prekida u opskrbi električnom energijom dana 15. travnja. od 11 do 15.30 sati za kupce u Gornjem čelu, a od 10 do 16 povremeno će dolaziti do prekida u opskrbi električnom energijom  za kupce u Donjem čelu.

 

Pročitajte još

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist