Aktualno

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je sve bez struje u srijedu i četvrtak?

Zbog radova na pristupnoj cesti za Pelješki most dana u srijedu 14. travnja i u četvrtak 15. travnja doći će do prekida opskrbe električnom energijom mjesta Broce, Kobaš i Prapratno u vremenu od 8 do 16 sati. Zbog neophodnih radova na dalekovodu Kučište – Viganj – Lovište za naselja Kučište, Viganj, Nakovanj i Lovište doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 10 sati istog dana.

Također, zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži Kučište za dio naselja od kućnog broja 65 do 83 doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 13 sati.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u Osojniku doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 9 do 11 sati za kupce u ulicama Naguitići i Prodanići.

U četvrtak
Zbog radova na pristupnoj cesti za Pelješki most dana 15. travnja doći će do prekida opskrbe električnom energijom mjesta Broce, Kobaš i Prapratno u vremenu od 8 do 16 sati. Zbog neophodnih radova na elektroenergetskoj mreži na otoku Koločepu povremeno će dolaziti će do prekida u opskrbi električnom energijom dana 15. travnja. od 11 do 15.30 sati za kupce u Gornjem čelu, a od 10 do 16 povremeno će dolaziti do prekida u opskrbi električnom energijom  za kupce u Donjem čelu.

 

Pročitajte još

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija