DuList IN

EKO OMBLIĆI PORUČILI „Mare, uz tebe smo!“

EKO OMBLIĆI PORUČILI „Mare, uz tebe smo!“

„Mare, uz tebe smo!“ naziv je humanitarne akcije koju su započeli najmlađi ekoaktivisti Eko-Omblići, a sve za liječenje naše mlade 28-godišnje sugrađanke Mare Maltarić.

Prodajom svojih eko proizvoda i likovnih uradaka te oslikanih recikliranih platnenih torbi Eko-Omblići su već započeli skupljanje priloga za Maru.

– Glavna humanitarna akcija za našu Maru biti će u subotu 30. svibnja 2015. od 10 do 13 sati ispred Sv. Vlaha kada će naši ekoaktivisti Eko Omblići i Zeleno Sunce imati svoj mali štand i prodavati svoje eko proizvode (lavandu, mjendule, džemove od smokava, arancine, bruštulane mjendule, ljekovito bilje ) i oslikane reciklirane platnene torbe te tako nazočiti i na ‘Danu Udruga Grada’ koji se svake godine održava na ulicama našega Grada kako bi se ukazalo na važnost civilnih udruga koje uveliko doprinose kvaliteti i kvantiteti življenja lokalne zajednice. Stoga molimo sve naše sugrađane da dođu na Stradun i pomognu svojim prilozima u liječenju naše mlade sugrađanke Mare Maltarić, jer dobro je činiti dobro! – poručuju Eko-Omblići.

Podsjećaju na kraju kako je Mare još kao 10-godišnja djevojčica sa svojim prijateljicama bila vrijedna ekoaktivistica Kluba prijatelja Lokruma.

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo