Sport

Ekipa Marinkolora pobjednik 36. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu

Ekipa Marinkolora pobjednik 36. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu

Završilo je 20. kolo s kojim je i završilo 36. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu. Pri čemu su u 1 A lizi sve tri utakmice završile očekivano i pobjedama favorita.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobjedila je ekipu Kliševa rezultatom 10 : 0, što je bilo očekivana pobjeda ali nije bio očekivan i rezultat. I ovaj put ekipa Kliševa nastupila je bez svojeg najboljeg igrača ali što ne umanjuje izvrsnu pobjedu OŠ Cavtat-Konavljanin koja je nastupila u svom najjačem sastavu.

Ekipa Marinkolora, novi pobjednik ovog prvenstva pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 7 : 3 gdje je i ovaj puta briljirao najbolji igrač prvenstva Marko Venier koji je dobio sve pojedinačne partije kao i u paru.

Ekipe Geoplan i Šampinjoni podijelili su bodove što je bio i očekivan rezultat, pri čemu je i u ovoj utakmici igrač Geoplana Nedjeljko Ogresta dobio sve pojedinačne partije kao i u paru a što im je donijelo podjelu bodova jer je ekipa Šampinjoni prije utakmice parova vodila rezultatom 5 : 4.

U 1 B lizi dvije utakmice su završile očekivano i pobjedama favorita. Ekipa Dubrovnika je pobjedila ekipu Lapadkolora 10 : 0 dok je ekipa Kapljica pobjedila ekipu Halo 92 rezultatom 6 : 4.

U zadnjem kolu desilo se i malo iznenađenje gdje je ekipa Eurokarbona pobjedila ekipu Umjetnika rezultatom 7 : 3. Pri čemu je najbolji igrač ekipe Umjetnika, Robert Kralj svojoj ekipi donijeo 3 pojedinačne pobjede ali što nije bilo dovoljno da se pobjedi mlada ekipa Eurokarbona.

Na kraju samo da rezimiran, prvak 36. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu je ekipa Marinkolor, najbolji pojedinci u pojedinačnom takmičenju su Marko Venier iz ekipe Marinkolor s 50 pobjeda od isto toliko odigranih susreta, drugi je Vedran Đurđević iz ekipe OŠ Cavtat-Konavljanin s 43 pobjede od 51 odigran susret i treći je Milo Stražičić iz ekipe Kliševo s 41 pobjedom od 51 odigran susret.

Najbolji par je bio Vedran Đurđević i Jurica Prpić iz ekipe OŠ Cavtat-Konavljanin.

Na kraju zahvaljujem se vama koji ste pratili naše prvenstvo i nadam se vidimo se u 37. Prvenstvu Dubrovnika u stolnom tenisu za sezonu 2014/2015.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist