DuList IN

EKIPA HARPER’S BAZAARA U GRADU ‘Isplati se vidjeti Dubrovnik i pod cijenu karantene’

Istaknuta novinarka medijske korporacije Conde Nast, Becki Murray, koja je ujedno urednica britanskog Harper’s Bazaara, boravi ovaj tjedan u Dubrovniku gdje priprema reportažu za jedan od najprestižnijih magazina u Velikoj Britaniji, Town & Country. Boravak novinarke i urednice u Dubrovniku organiziran je od strane londonske PR agencije AD Publicity u suradnji s Anom Muhar Blanquart te uz potporu Hotela Rixos Premium i Turističke zajednice grada Dubrovnika. Tijekom svog višednevnog boravka u Hotelu Rixos Premium o kome piše recenziju, novinarka će obići Dubrovnik i Elafite. Naglasak reportaže za prestižni Town & Country magazin je na kulturno-povijesnim znamenitostima te bogatoj gastronomskoj ponudi Dubrovnika.

U Dubrovniku je novinarki i urednici Becki Murray dobrodošlicu zaželjela direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić. Ana Hrnić novinarki je istaknula kako je Dubrovnik izrazito sigurna destinacija s povoljnom epidemiološkom situacijom te izrazila nadu da će se što prije revidirati status Hrvatske u Velikoj Britaniji kako bi se ukinula obavezna samoizolacija na povratku britanskih turista u svoju zemlju. Ana Hrnić je naglasila da je britansko tržište najvažnije emitivno tržište Dubrovnika, čiji se turisti tradicionalno nalaze na vrhu top ljestvice najbrojnijih turista u Dubrovniku. Trenutno su britanski turisti i dalje na prvom mjestu u Dubrovniku, a tijekom kolovoza u Dubrovniku je boravilo 12 056 britanskih turista (34 % turističkog prometa kolovoza 2019.) koji su ostvarili 61 951 noćenja (35 % turističkog prometa kolovoza 2019.). Dubrovnik je trenutno povezan s Ujedinjenim kraljevstvom s 28 letova tjedno, a prijevoznici su British Airways, EasyJet i Jet2.com. Destinacije su London LHR, London LGW, London STN, Manchester, Newcastle, Bristol, Birmingham, Edinburgh i LondonLTN.

Becki Murray oduševljena ljepotama Dubrovnika izjavila je : “Isplati se doći i vidjeti Dubrovnik čak i s dva tjedna samoizolacije na povratku u Veliku Britaniju”.

Pročitajte još

TVRDE TALIJANSKI MEDIJI Supruga Davora Lukšića treći je put trudna

Dulist

‘PALACIO CELESTE’ Dubrovački apartmani s potpisom Duje Kaliterne

Dulist

OD HITOVA ‘SREBRNIH KRILA’ DO FILMSKIH TEMA Rucner, Kalember i Duvnjak otvorili festival ‘Ana u Gradu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija