DuList IN

NOVO IME NA ESTRADI Pjevač Alen Vlahović pohvalio se fotografijama iz Dubrovnika

NOVO IME NA ESTRADI Pjevač Alen Vlahović pohvalio se fotografijama iz Dubrovnika

Novo ime na estradi Alen Vlahović na svom je instagram profilu postavio je fotografije Dubrovnika i s plaža. Vlahović je, naime, ovog ljeta istražio ljepote našeg grada. Riječ je o glazbeniku koji je na sceni prisutan od nastupa na RTL-ovim zvjezdicama. Dvadesetšestogodišnjak je u lipnju objavio plesni hit ‘Latina’ koji broji 120 tisuća pregleda na Youtubeu.

Inače se aktivno bavi rukometom i fitnessom, a glazba ga prati kroz cijeli život i uz sve to što radi uspijeva je staviti u sam vrh svojih prioriteta

 

Glazbu i zabavu ‘pregazila’ je Corona koja je zauzela cijeli medijski prostor pa su ljudi željni pozitivnijih stvari koje će ima dati snagu da prebrode ovu tešku godinu, prokomentirao je mladi pjevač.

-Ova godina stvarno je teška za sve glazbenike i cijelu glazbenu industriju. Naime cijela ova pandemija bacila je glazbu sa strane, a svi znamo koliko je oba bitna i koliko glazba i zabava podižu raspoloženje. Ja sam tek na početku i moram naglasiti da je mladima glazbenicima izuzetno teško u ovim uvjetima kada su nam onemogućeni nastupi uopće doći na scenu. Mislim da je sav medijski prostor zauzela corona, ali savjetujem svima da se okrenu glazbi i podrže naše glazbenike, jer na kraju oni su ti koji će vam vratiti osmjeh na lice kada sve ovo prođe. Glazba je najbolja utjeha i najbolji lijek za sve probleme. Žalosti me ‘hejtanje’ na društvenim mrežama i mišljenje da glazbenici u Hrvatskoj ništa ne rade i lagodno žive. Mnoge kolege su radile prije i odricale svega za glazbu, ja sam završio fakultet i uz bavljenje glazbom i radim. Fale nam svima nastupi, fali nam publika i moram priznati da u ovo vrijeme dosta aktivno radim na novim pjesmama i čekam onaj start kada ćemo moći svi uživo zajedno zapjevati i dobro se provesti. Spremam dosta toga novog, producent i ja smo se povukli u studio i u to doba corone stvaramo i radimo na nekoliko različitih projekata – istaknuo je.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist