Grad

Dvorana lapadske škole dobila sportsku podlogu nove generacije

dvorana os lapad nova podloga 4

Sportska dvorana Osnovne škole Lapad dobila je novu podnu oblogu. Investicija je uključila, javljaju iz Grada Dubrovnika, i izvedbu hidro i toplinske izolacije čime je podignuta kvaliteta rada i izvođenja sportskih aktivnosti u lapadskoj školi.

-Postavljena je polipropilenska sportska podloga nove generacije. Ovakve, vodootporne, podloge ističu se kvalitetom materijala te jednostavnim sustavom spajanja i održavanja. Protuklizne su te na taj način preveniraju ozljede, a zbog svojih karakteristika često se koriste za unutarnje sportske terene, posebno u školskim sportskim dvoranama – napominju iz Gradske uprave.

Zamjenu podloge odradila je tvrtka KL SPORT International d.o.o iz Karlovca, a radove hidroizolacije provela je tvrtka Palir d.o.o iz Solina dok je nadzor odradila tvrtka Canosa inženjering iz Trstenog.

Radovi su započeli krajem studenog 2023., a ukupna vrijednost investicije koju je financirao Grad Dubrovnik za poslove uklanjanja stare i stavljanje nove podloge sa radovima na hidroizolaciji i nadzorom iznosi 120 tisuća eura.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist