Crna kronika

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dvije muške maloljetne osobe koje se dovode u vezu s događajem brutalnog premlaćivanja maloljetnika u četvrtak navečer na području u blizini plaže u uvali Lapad, predane su u pritvorsku jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Osumnjičene su za kazneno djelo nasilničkog ponašanja.
Podsjetimo, policija je dojavu o ovom događaju zaprimila isti večer u 22,52 sati, putem policijske aplikacije ‘Sigurnost i povjerenje’.
Odmah nakon zaprimljene dojave policija je izišla na mjesto događaja gdje nisu zatečene osobe iz dojave, niti činjenje kaznenog djela ili prekršaja, ali se nastavilo s kriminalističkim istraživanjem, budući se kod svake prijave nasilja nad djecom reagira žurno i bez odgode.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su dvojica osumnjičenih maloljetnika fizički napali trećeg maloljetnika nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.
Dvojca osumnjičenih uhićena su jučer i oni su, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, danas predani u pritvorsku jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Zbog osjetljivosti samog događaja i činjenice da su u njega bile uključene maloljetne osobe detaljnije informacije o ovom slučaju nećemo iznositi – navode iz Policijske uprave dubrovačkoneretvanske.

Pročitajte još

‘PAPRENA’ KAZNA 23-godišnjak vozio bez dozvole, odbio se zaustaviti

Dulist

Prometna nesreća u Gružu

Dulist

[FOTO] MALOLJETNIČKO NASILJE NA PROFILU ‘MOLI SE DUBROVNIK’ Brutalnost s TikToka izašla na ulicu

Nora Di Leo