Crna kronika

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

nasilje lapad maloljetnicko

Dvije muške maloljetne osobe koje se dovode u vezu s događajem brutalnog premlaćivanja maloljetnika u četvrtak navečer na području u blizini plaže u uvali Lapad, predane su u pritvorsku jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Osumnjičene su za kazneno djelo nasilničkog ponašanja.
Podsjetimo, policija je dojavu o ovom događaju zaprimila isti večer u 22,52 sati, putem policijske aplikacije ‘Sigurnost i povjerenje’.
Odmah nakon zaprimljene dojave policija je izišla na mjesto događaja gdje nisu zatečene osobe iz dojave, niti činjenje kaznenog djela ili prekršaja, ali se nastavilo s kriminalističkim istraživanjem, budući se kod svake prijave nasilja nad djecom reagira žurno i bez odgode.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su dvojica osumnjičenih maloljetnika fizički napali trećeg maloljetnika nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.
Dvojca osumnjičenih uhićena su jučer i oni su, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, danas predani u pritvorsku jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Zbog osjetljivosti samog događaja i činjenice da su u njega bile uključene maloljetne osobe detaljnije informacije o ovom slučaju nećemo iznositi – navode iz Policijske uprave dubrovačkoneretvanske.

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist