Kultura

Dvije predstave za kraj

Sedmi festival Glazba i riječ završio je protekli vikend dvjema predstavama – Međuigre 0-24 i Ne vrti se okolo gola golcata.

U subotu, predzadnje večeri ovogodišnjeg festivala Glazba i riječ, na gumnu u Carevini Močići nastupio je Zijah Sokolović sa predstavom Međuigre 0-24. U dvosatnom cabaretu Zijah je svojim razmišljanjima o svakodnevnim temama i događajima – međuigrama nasmijao posjetitelje do suza i pretvorio večer u vrhunski doživljaj. Zahvalna ga je publika nagradila dugotrajnim pljeskom.

Zatvaranje ovogodišnjeg 7. festivala Glazba i riječ koji organizira Umjetnička udruga Konavle Art pripalo je domaćim snagama, ansamblu Kazališta Marina Držića iz Dubrovnika s predstavom Ne vrti se okolo gola golcata. U nedjelju na Rivi u Moluntu tražilo se mjesto više za sve željne dobre zabave i smijeha, a to su im glumci i pružili. Umjetnici, a posebno glavna glumica, publiku su držali napete i fokusirane do posljednjeg trenutka izvedbe.
Festival Glazba i riječ ove je godine u Konavle  svojim stanovnicima i njihovim gostima donio 3 koncerta, 1 operu, 4 predstave, projekciju filmova, izložbu i radionicu vještine YIQUAN koja su mogli posjetiti besplatno.
 

Pročitajte još

U subotu u Dvoru nastup Brass & Percussion septeta DSO-a uz Vida Veljaka

Dulist

Maestro Ivan Repušić dobitnik je Nagrade Ivo Dražinić

Dulist

POGLEDAJTE NJIHOVO UMIJEĆE! Film nastao u sklopu radionice MUZA oduševio gledatelje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija