Aktualno

DVIJE LINIJE ZA HRVATSKU Novi talijanski prijevoznik letjet će tijekom Ferragosta i prema Dubrovniku

DVIJE LINIJE ZA HRVATSKU Novi talijanski prijevoznik letjet će tijekom Ferragosta i prema Dubrovniku

Novi talijanski nacionalni zrakoplovni prijevoznik ITA Airways (AZ/ITY), član globalnog udruženja zrakoplovnih prijevoznika SkyTeam, letjet će za Hrvatsku, donosi Avio Radar. Tijekom zimskog reda letenja nije imao letova prema Hrvatskoj, a sad su u ponudi dvije linije, od koji je jedna i za Dubrovnik, ali samo tijekom Ferragosta, u kolovozu.

Prema pisanju Avio Radara, u ponudi je linija Rim (zračna luka “Fiumicino – Leonardo da Vinci”) – Dubrovnik s jednim letom tjedno, utorkom, od 2. do 30. kolovoza. Druga linija je Rim (zračna luka “Fiumicino – Leonardo da Vinci”) – Split, isto s jednim letom tjedno, ali četvrtkom, od 4. do 25. kolovoza.

Dugim danima u tjednu, ITA Airways prodaje karte u code-share suradnji s hrvatskim nacionalnim zrakoplovim prijevoznikom Croatia Airlinesom. Ove linije su zapravo iste koje je imala i Alitalia, s razlikom što je Alitalia uglavnom letjela s manjim zrakoplovima tipa Embraer ERJ-175 koje novi prijevoznik nije preuzeo. Sad su najavljeni zrakoplovi iz obitelji Airbus A320.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist