Grad

DV Pčelica započela s radom, dovršeno razdvajanje Dječjih vrtića Dubrovnik

DV Pčelica započela s radom, dovršeno razdvajanje Dječjih vrtića Dubrovnik

Rješenjem Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko-neretvanske županije odobren je početak rada predškolskoj ustanovi „Dječji vrtić Pčelica“.

Time je završen postupak razdvajanja javne ustanove Dječji vrtići Dubrovnik pokrenut odlukama Gradskog vijeća Grada Dubrovnika iz lipnja i rujna 2019. godine.

Ustanovi sa sjedištem u Novoj Mokošici na adresi Bartola Kašića 25 odobrava se početak obavljanja djelatnosti predškolskog odgoja i obrazovanja u matičnom objektu Dječji vrtić „Pčelica“ te u pet područnih odjela za ukupno 8 jasličkih i 11 vrtićkih odgojno-obrazovnih skupina.

Prema suglasnostima Ministarstva znanosti i obrazovanja ustanovi je odobrena i provedba posebnog programa za djecu predškolske dobi s teškoćama u razvoju, provedba programa ranog učenja engleskog jezika, Montessori programa, obveznog programa predškole i posebnog programa katoličkog vjerskog odgoja.

Podsjetimo, za rekonstrukciju – dogradnju i nadogradnju Dječjeg vrtića Pčelica u Mokošici u ožujku je ishođena građevinska dozvola. Planiranim zahvatom centralnog objekta vrtić će sa sadašnjih osam grupa narasti na ukupno njih 15 i to 9 vrtićkih skupina i 6 jasličkih te će moći primiti 250 djece.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist