Aktualno

Đuro Capor: Projekt na Srđu temeljio se na nezakonitostima, ovo je pobjeda građana

– Ovo je posljedica svih pravnih pobjeda koje smo u Inicijativi Srđ je naš, Zelenoj akciji i Udruženju hrvatskih arhitekata postigli pravomoćno pred hrvatskim sudovima i samim time uspjeli dokazati da se ovaj projekt temeljio na pogodovanjima i nezakonitostima – rekao je za DuList dubrovački gradski vijećnik i čelnik građanske inicijative Srđ je naš, Đuro Capor komentirajući pobjedu u arbitraži oko golf igrališta na Srđu.

Capor je dodao kako je temeljem gore navedenog, arbitražni sud procijenio da su tvrdnje investitora, u kojima su navodili da su im nepravedno i proizvoljno oduzete dozvole, zapravo neistinite.

– Ovo je također pokazatelj da su prijetnje tužbama protiv Zelene akcije koje smo godinama dobivali, zapravo bile samo zastrašivanja ne bi li se građani i inicijative civilnog društva prestali boriti za Srđ – naveo je.

– S druge strane, svi građani koji se nisu dali zastrašiti i koji su nastavili borbu, bilo u organizaciji civilnog društva ili kao stranke u gradskom vijeću kao što je stranka Srđ je Grad, svi oni zaslužuju čestitke i pohvale. Ovo je pobjeda koji su oni zaslužili – zaključio je Capor.

Pročitajte još

U utorak poskupljuje gorivo?

Dulist

Denis Pavela: Izbjegavamo li sudjelovati u prometnom odgoju djece i mladih?

Dulist

[FOTO] PREDIVNA NEDJELJA Uvala puna šetača, ali i kupača!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija