Grad

DURA, Vrtlar, Vodovod i Hotel Gruž imaju nove-stare direktore

DURA, Vodovod, Vrtlar i Hotel Gruž dobili su nove-stare direktore, odnosno predsjednike Uprave. Naime, kako javljaju iz Grada Dubrovnika, održane su skupštine više komunalnih i trgovačkih društava u većinskom vlasništvu Grada Dubrovnika na kojima su uz druge točke imenovani predsjednici uprava – direktori koji će tim društvima upravljati u narednom razdoblju.

Na skupštini društva Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o. za promicanje lokalnog razvoja održanoj 16. lipnja 2021. za predsjednicu Uprave ponovno je na mandat od četiri godine imenovana Ana Marija Pilato Krile.

Za člana Uprave – direktoricu društva Vrtlar d.o.o., na skupštini koja je održana 23. lipnja 2021., imenovana je Alma Majstorović. Majstorović je tu funkciju obnašala i u prethodnom mandatu.

Skupština društva Vodovod Dubrovnik d.o.o. održana je također 23. lipnja te su tom prilikom na nove četverogodišnje mandate imenovani Vicko Begović za člana Uprava i Lukša Matušić za predsjednika Uprave.

I član Uprave (direktor) Hotela Gruž d.d. ostaje Vido Raič, kojega je na novi mandat od četiri godine imenovao nadzorni odbor tog društva na sjednici održanoj 14. lipnja 2021.

Upravljačke strukture ostalih trgovačkih društava u većinskom vlasništvu Grada Dubrovnika imenovat će se također u redovnom postupku.

Pročitajte još

Od sutra izmjene u gradskom voznom redu

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Na Sveučilište u Dubrovniku upisano 217 studenata, najveći interes za studij hotelijerstva

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija