SportUrednički izbor

DUMANČIĆ NAKON DRAME I POBJEDE: ‘Nitko se neće igrati s Jugom’

DUMANČIĆ NAKON DRAME I POBJEDE: 'Nitko se neće igrati s Jugom'

Mi se znamo boriti u bazenu i izvan bazena. Očekujemo obraniti naslov prvaka Hrvatske i to ćemo i napraviti – poručio je u utorak za DuList Tomislav Dumančić, predsjednik VK Jug AO, nakon drame i pobjede koja se u polufinalu doigravanja Prvenstva Hrvatske između Jug-a i Solarisa odvila na gruškom bazenu.

Podsjetimo, kako smo ranije pisali, do odgađanja utakmice došlo je jer je šibenski Solaris odbio testirati svoje igrače na koronavirus. Dogovor je poslije nekog vremena ipak postignut.

– Svi igrači Solarisa su se ipak testirali kao i naši koji su 90 posto cijepljeni. Nakon dobivenih negativnih rezultata skočili su u bazen i odigrali utakmicu – iznio je Dumančić.

U subotu, 8. svibnja VK Jug AO čeka finale u kojem će zaigrati protiv zagrebačke Mladosti.

– Poslije toga nas čeka Final Eight Lige prvaka i ne želimo da nam se neki od igrača koji nisu cijepljeni zaraze. Nastavit ćemo suradnju s HVS-om i riješit ćemo probleme koje imamo, ali nitko se neće igrati s Jugom – zaključio je.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist