Zanimljivosti

DuList svojim dizajnom tiskanog izdanja oduševljava stručnjake

dulist logo

Nakon više od stotinu brojeva redizajniranog DuLista, i dalje ‘mamimo poglede’! Ponosni smo istaknuti kako je redizajn našeg tiskanog izdanja, koje je prvi put izašlo u siječnju 2014., nedavno osvanulo i na stranicama Editorial Design Served, te tako oduševilo i brojne stručnjake iz područja dizajna različitih tvrtki, industrija i slično.

Editorial Design Served je platforma za sve kreativce, gdje se razmijenjuju iskustva, dijele radovi te pokazuju trendovi u dizajniranju. DuList je, sudeći po komentarima i preko sedamsto pogleda na naše stranice, pun pogodak dizajna. Za komentare poput ‘Woow!’, ‘Čist i jasan dizajn’, te ‘Sjajan posao’ možemo zahvaliti mladom i kreativnom timu, autorima našeg vizualnog identiteta – glavna pokretačka snaga krije se iza imena renomirane dizajnerske tvrtke ĐukićPavlović. Diplomirani dizajneri Zoran Đukić iz Dubrovnika, Jan Pavlović iz Zagreba u suradnji Hrvojem Živčićem također iz Zagreba potpisali su naš novi vizualni identitet, koji i godinu dana nakon, oduševljava svjetske stručnjake.

Ovdje možete pogledati stranice DuLista koje su dobile dobre ocjene.

 

Pročitajte još

Udruga dubrovačkih studenata u Zagrebu proslavila 25. rođendan!

Dulist

OTVORENE PRIJAVE Tri kreativne radionice ‘Radost Božića’

Dulist

Jesu li vas ikad odzdravili s blagoslovom ‘U zdravju se viđeli?’ ili ‘Svuj ti sreća pjevala?’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija