Aktualno

DULIST DONOSI DJELIĆ BOŽIĆNOG DUHA Danas vas daruje Diskont Stanić

DULIST DONOSI DJELIĆ BOŽIĆNOG DUHA Danas vas daruje Diskont Stanić

Advent je vrijeme darivanja, a upravo darivanje i lijepa gesta svakoga posebno raduju. Iako će ovaj advent svima biti posebno izazovan zbog novih okolnosti, to ipak ne znači da tijekom njega i dalje ne možete uživati u čarima blagdana. A, uz blagdane uvijek vežemo i slasnu trpezu. Kako bismo vam uljepšali ovaj advent i nadolazeće blagdane, DuList će vas u suradnji s našim vrijednim OPG-ovcima i lokalnim butigama darivati košaricom njihovih proizvoda. Svježe povrće, meso, domaće ulje, sir i mlijeko, ali i razni za svakog od njih specifični specijaliteti koji će biti kao pravo iznenađenje, samo su dio proizvoda koji će vam biti na raspolaganju. Naše darivanje traje do 23. prosinca, a ovog puta daruje vas Diskont Stanić. Ove su se godine ponešto promijenila pravila igre – ostajemo doma čuvajući sebe i svoje ukućane. Pa ipak, to ne znači da naš blagdanski stol ne može biti bogat. Stoga planirajte na vrijeme i sa svojim ukućanima pripremite pravu božićnu gozbu! Diskont Stanić, osim u web shopu, posebnu božićnu ponudu od 10. prosinca donosi i u svoje dvije maloprodaje u Dubrovniku: Andrije Hebranga 41 i Gornja Čibača 16.

Okićeni bor, lampice koje nježno trepere, miris cimeta i pečenja, radost druženja s najmilijima…Sve je to Božić kakav najradije pamtimo. Obitelj se okuplja oko bogatog blagdanskog stola, a uz zveckanje čaša i pribora prepričavaju se sjećanja i stvaraju nove uspomene. Blagdanski je stol oduvijek bilo središnje mjesto obiteljskih okupljanja. Sve što vam treba za jedan pravi obiteljski, bogati, blagdanski stol pronaći ćete u Diskontima Stanić po odličnim cijenama, riba, sirevi, pršut, vrhnje, mlijeko, margarini, ulja… A u skladu s blagdanskom tradicijom minimum od tri slijeda je imperativ. Za predjelo predlažemo platu s kvalitetnim pršutom i sirom, a u njihovoj ponudi pronaći ćete već narezane i vakuumirane proizvode za što jednostavnije posluživanje.

DULIST DONOSI DJELIĆ BOŽIĆNOG DUHA Danas vas daruje Diskont Stanić
Christmas festive background with toy deer, blurred background with golden lights and candles, festive background on wooden deck table and winter sweater on background

 

Za naše čitatelje pripremili su poklon paket koji se sastoji od: narezanog pršuta, tvrdog planinskog sira, domaćeg ajvara i extra djevičanskog maslinovog ulja.

Jedino što trebate napraviti je biti naš najbrži čitatelj ili čitateljica i poslati nam svoje podatke – ime i prezime te broj telefona na email nagradna@dulist.hr te tako postati naš sretni dobitnik.

Nadamo se da će vam naša adventska košarica uljepšati blagdane! Pozivamo ovim putem i ostale OPG-ovce da se priključe ovoj akciji i našim sugrađanima ponude svoju košaricu proizvoda jer prosinac je vrijeme darivanja i zajedništva.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

OBRAĐENA GOTOVO SVA BIRAČKA MJESTA HDZ-u 61 mandat, SDP-u 42

Dulist

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist