Aktualno

NOVO ZVANJE Sandra Buratović Maštrapa odlazi s pozicije glasnogovornice Sveučilišta u Dubrovniku

Dosadašnja glasnogovornica Sveučilišta u Dubrovniku Sandra Buratović Maštrapa odlazi s pozicije voditeljice Ureda za odnose s javnostima i glasnogovornice Sveučilišta. Naime, Buratović Maštrapa izabrana je u suradničko zvanje i na radno mjesto asistentice na Odjelu za komunikologiju.

-Do dolaska zamjene, paralelno ću obavljati i ove poslove pa me se i dalje može kontaktirati za sve potrebno. Pamtim samo lijepe trenutke rada i komunikacije s novinarima, a posebno moram istaknuti da sam u našem zajedničkom radu puno toga naučila i stekla neizmjerno vrijedno iskustvo. Svoj sam se posao trudila raditi profesionalno i odgovorno, a ako je pritom bilo grešaka – nikad nisu bile namjerne. S druge strane, ne smatram ovo nikakvim opraštanjem, jer sam sigurna da ćemo nastaviti surađivati na druge načine – poručila je Buratović Maštrapa.

Pročitajte još

‘SOLIDARNOST NA DJELU 2021.’ Crveni križ poziva: ‘Ne dvoji, za drugog izdvoji!’

Dulist

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija