Politika

DUJMOVIĆ OBEĆAO MOKOŠANIMA Novi parking i braniteljski stanovi, uređeni vrtić, šetališta i nogostupi

DUJMOVIĆ OBEĆAO MOKOŠANIMA Novi parking i braniteljski stanovi, uređeni vrtić, šetališta i nogostupi

Kandidat HNS-a za gradonačelnika Dubrovnika Valentin Dujmović na konferenciji za medije u četvrtak ujutro u Mokošici predstavio je ključne točke svog izbornog programa za taj dio grada.

-‘Dođeš u Mokošicu i nađeš parkirno mjesto’, tako će Mokošica izgledati i tako će se o Mokošici govoriti u mom mandatu. Moj prvi dolazak u Mokošicu nakon što postanem gradonačelnik bit će s pročelnikom za komunalne djelatnosti i njegovim suradnicima, kad ćemo obići svaki kutak Mokošice i naći sve slobodne parcele za prenamjenu i uređenje parkirališta – istaknuo je tom prilikom Dujmović.

-Sve to se može, ali treba se potruditi. Dobit će zadatak, rokove. Oni koji ne budu mogli pratiti sve planove i zadatke koji su pred nama, a ima ih jako puno, neće ostati na pročelničkim niti mjestima zamjenika pročelnika – dodao je Dujmović, koji je kao drugi gorući problem istaknuo stanove za branitelje.

-To je sve bilo u planu, predviđeno Proračunom, ali oni koji nisu razmišljali o Gradu nego o sebi nisu bili svjesni da rade štetu našim braniteljima. Tu pogrešku treba ispraviti. To će biti odmah uvršteno u Proračun koji će se donijeti u kolovozu. Nastavljamo s tim projektom, baš kao i s projektom uređenja vrtića, šetališta, nogostupa – rekao je Dujmović.

-U Mokošici ima jako puno posla. Mokošica je bila malo po strani, a u zadnje četiri godine vratili smo je u dio prioriteta. U mom mandatu će Mokošica biti u vrhu prioriteta. To obećavam i na tome ću intenzivno raditi – zaključio je Dujmović.

PROMO

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Ukinimo vinjete za Pile, a svim građanima omogućimo besplatan promet oko Grada

Dulist

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist