DuList IN

Dubrovnik domaćin prvog međunarodnog športsko-plesnog festivala

Dubrovnik je domaćin prvog međunarodnog športsko-plesnog festivala ”International Dance Open Dubrovnik”, koji će se održava do 30. listopada u Športskoj dvorani Gospino polje.

Na festivalu će sudjelovati predstavnici deset država: Hrvatske, Crne Gore, Slovačke, Grčke, Austrije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Mađarske i Sjeverne Makedonije, a svoje športsko i plesno umijeće pokazat će 1.500 domaćih i stranih natjecatelja, svih dobnih i stilskih skupina. U sklopu ovog međunarodnog festivala održat će se i natjecanje u športskoj disciplini International Bodybuilding and Fitness Federation Fit Kids u dječjem fitnessu, gimnastici i akrobatici.

Program međunarodnog festivala bit će bogat i šarolik, pa nas tako već prvoga dana očekuje edukativna radionica baleta pod vodstvom prvakinje baleta HNK Zagreb, Ervine Sulejmanove. Drugog i trećeg dana očekuje se natjecateljski dio festivala, gdje će se izlagati brojne izvedbe domaćih i stranih natjecatelja, svih dobnih skupina i raznih plesnih te športskih disciplina.

Također, zadnjeg dana je Gala večer na kojoj će ponovno nastupiti trideset najboljih izvedbi s kompletnog trodnevnog festivala. Najbolje izvedbe na Gala večeri izabrat će stručni panel međunarodnih sudaca. Pobjednici Gala večeri osvojit će i novčanu nagradu čiji je ukupni fond 1500€.

Ovaj događaj organizira Plesno rekreacijski studio Dubrovnik, u partnerstvu s International Dance Open i međunarodnom športskom federacijom International Bodybuilding and Fitness Federation Fit Kids, te pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i TZ grada Dubrovnika.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Uvalom veselo zabrujao vlakić, otvoreno i klizalište!

Zvonimir Pandža

FOTOĐIR Koga smo sve sreli na kućicama?

Dulist

[FOTO/VIDEO] Dalmatino poznatim ljubavnim pjesmama raspjevao i raznježio publiku na Stradunu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija