Aktualno

Dubrovnik domaćin katoličkoj mladeži 2014.

biskup mladi 2

Dubrovačka biskupija bit će domaćin nacionalnog susreta katoličke mladeži 2014. godine.

– Pogledajmo tko nas to poziva na sljedeći Susret hrvatske katoličke mladeži –  pozvao je  okupljene mlade na završetku misnog slavlja u Sisku da pogledaju promotivni spot SHKM 2014. predsjednik Hrvatske biskupske konferencije  đakovačko-osječki nadbiskup msgr. Marin Srakić.

Nakon toga mladi Sisačke biskupije predali su križ mladima Dubrovačke biskupije.  Po završetku promotivnog spota,  u kojem biskup msgr. Mate Uzinić poziva na SHKM 2014. u Dubrovnik, mladi su s oduševljenjem skandirali „Dubrovnik, Dubrovnik“.

– Neizmjerno se radujemo toj časti što ćemo biti domaćini nacionalnog susreta katoličke mladeži u Dubrovniku 2014. To je za nas jedan veliki izazov, ali ujedno i poseban poticaj za oživljavanje pastorala mladih na području naše biskupije. Bogu hvala za iskustvo koje imamo sa dosadašnjih SHKM i to će nam biti od velike pomoći. Vjerujemo kako će vjernici Dubrovačke biskupije otvoriti svoja srca i svoje domove rijekama mladih koji će se 2014. godine sliti u Dubrovnik te ćemo još jednom pokazati svoje gostoprimstvo“ – rekao je prof. Krešimir Marković iz Vijeća za mlade po objavi informacije da će Dubrovačka biskupija biti domaćin sljedećeg SHKM 2014.

U nastavku pogledajte promotivni spot SHKM u Dubrovniku te fotogaleriju sa snimanja spota.

Pročitajte još

The Wall Street Journal: ‘Preskočite Dubrovnik, svakog ljeta se tu gomilaju mase ljudi’

Dulist

UPISI U SREDNJU POČINJU U PONEDJELJAK Dostupno 1507 mjesta u školama iz naše županije

Dulist

SILVIO NARDELLI Nikad svi neće biti zadovoljni, ali mora se odabrati nova trasa brze ceste

Andrea Falkoni Račić