DuList IN

“DUBROVNIK BEAUTY FESTIVAL” Prikupljeno 9500 kuna za udrugu Poseban prijatelj

Dubrovnik Beauty Festival Ana VUkas

Dubrovačka vizažistica Ana Vukas objavila je kako je tijekom dvodnevnog Dubrovnik Beauty Festivala u Hilton Imperialu prikupljeno 9500 kuna za udrugu „Poseban prijatelj“.

Sredstva će u udruzi biti iskorištena u svrhu zapošljavanja djevojke s posebnim certifikatom za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju Masgutovom metodom integracije refleksa.

– Želim zahvaliti hotelu Hilton Imperial koji nam je bez naknade ova dva dana ustupio na korištenje prekrasnu dvoranu i tehničku opremu. Hvala i svim članovim Blue energy team koji su bili jako ljubazni i susretljivi – izjavila je Vukas.

U dva dana DBF-a predstavilo se osam akademija iz Slovenije, Srbije te Zagreba, Zadra i Splita.

– Bila mi je želja ovo organizirati u svom gradu i drago mi je da sam uspjela dovesti ovako dobre akademije, svi smo se i zabavili i naučili nešto novo. Želim zahvaliti mojim pomagačima Toniju Miletiću i Nikši Ragužu, koji su dva dana neumorno slikavali i snimali cijeli event događaj, tako da osiguramo svima koji nisi uspjeli doći da mogu vidjeti što se sve događalo na pozornici – rekla je Vukas, koja se zahvalila i svim drugima uključenima u ovaj projekt.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist