DuList IN

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

06. Zrinka Coric scaled 1

Nova Miss Universe Hrvatske je Dubrovkinja Zrinka Ćorić. Predstavljat će Hrvatsku na 73. izboru za Miss Universe koji se ove godine održava u Meksiku. U finalu izbora koje se održalo ovog ponedjeljka u Zagrebu, Zrinki je krunu predala Andrea Erjavec, prošlogodišnja pobjednica.

Prva pratilja je Marta Leković, a druga je Lana Vuković. Claudia Mihoković je treća pratilja, a Sofya Kotava proglašena je četvrtom pratiljom. Za Miss simpatičnosti izabrana je Lana Vuković.

Zrinka ima 22 godine i dolazi iz Dubrovnika. Završila je Srednju medicinsku školu. Kaže da je, unatoč rizicima, uvijek pokušala slušati sebe te na taj način učiti nositi se usponima i padovima koji su je doveli do većeg samopouzdanja. Kroz modu i fotografiju Zrinka pronalazi inspiraciju za sve, a u slobodno vrijeme bavi se fitnes treningom, čitanjem knjiga moderne psihologije, a putovanja joj daju osjećaj slobode i stvaraju uvijek nove uspomene.

Zrinka se često uključuje u razne humanitarne akcije gdje pomaže djeci, odraslima te brizi za okoliš. Ranije je naglasila da bi se kao Miss Universe Hrvatske zalagala za podizanje svijesti i brige o mentalnom zdravlju i smanjenju stigme povezane s tim problemom te za osnaživanje žena i djevojaka i poticanje u ostvarenju njihovog punog potencijala, liderstva, obrazovanja, rada na samopouzdanju, piše Index. 

Foto: Miss Universe Hrvatska

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist