Vaše vijesti

DUBROVKINJA U NEVJERICI Taksist ‘Urban Ridea’ naplatio mi je 537 kuna od Montovjerne do Močića

Naša sugrađanka odlučila je podijeliti iskustvo vožnje s vozačem taksi službe Urban Ride 303 koji joj je od Montovjerne do Konavala naplatio basnoslovnu svotu. Naime, ova Dubrovkinja naručila je ove subote ujutro taksi u Ulici Gabra Rajčevića te je trebala prijevoz do Močića. Za tih 47 minuta vožnje taksist joj je naplatio nevjerojatnih 537,60 kuna. Naša se sugrađanka začudila te zapitala po kojoj je tarifi i kojim izračunom taksist došao do ove računice s obzirom da gotovo nijedna taksi služba na ovom području nema tako ‘papren’ cjenik po kilometru.

Također, u idealnim uvjetima do Močića se putuje automobilom nekih 25 minuta tako da je upitno i što je taksistu toliko trebalo da je dovede na željeno odredište. Istina, od jutra je ove subote na dubrovačkim prometnicama bila jako velika gužva pa je zacijelo i to utjecalo na duljinu puta.

Inače, vlasnik tvrtke Urban Ride 303 je Mislav Munivrana, Dubrovčanima poznatiji kao šef Eko taxija.

Foto: Čitateljica

Pročitajte još

Marko-Mišo Mujan o pitanju istine o brzoj cesti preko izvorišta rijeke Omble

Dulist

OD 1. PROSINCA Za shopping u BiH potreban je negativan PCR test

Dulist

RAZGOVOR: STJEPAN SIMOVIĆ Preuzeo sam krivnju na sebe. Bilo mi je lakše uz podršku ljudi

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija